KETTINGS EEN (‘N VOORSEPLLING)

KETTINGS.‘n monster het uit ‘n bos gekruip,En met ‘n geroeste ketting my handekom vasmaak.Hy het die ketting om my ruggraat gedraai,tot onder by my enkels…maar toe kom ‘n Arend en ruk elke ketting-skakelmet sy kloue af en ek hardloop die Vrystaat vlakte in.Ek is vryMy hande is my taal.My ruggraat is my volkMy enkels is my land.Nou stuur ek die arend na ‘n ander ketting toe….KETTINGS.‘n monster het uit ‘n bos gekruip,En met ‘n geroeste ketting my handekom vasmaak.Hy het die ketting om my ruggraat gedraai,tot onder by my enkels…maar toe kom ‘n Arend en ruk elke ketting-skakelmet sy kloue af en ek hardloop die Vrystaat vlakte in.Ek is vryMy hande is my taal.My ruggraat is my volkMy enkels is my land.Nou stuur ek die arend na ‘n ander ketting toe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: