BOEKBEKEND/STELLING

BOEK/BEKEND/STELLING. HIERDIE IS NIE NET ‘N GEWONE BOEKBEKENDSTELLING WAAR IEMAND OP ‘N STOELTJIE GAAN SIT EN VRAE VRA NIE. Dit gaan in die styl van storievertelling wees. Die wat my persoonlik ken weet dat dit ekstra drama gaan bevat. Dit is baie belangrik dat die wat belang stel en genooi word RSVP by die teater. Daar is NET 40 plekke beskikbaar. Dit sal ook slim wees om ‘n boek voor die vertoning te kry (R130). Dit sal die storie meer verstaanbaar maak. Bespreek by die Pierneef teater. Tel nr (012)329-0709.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Start a Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: